Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Frida og Rasmus på Safari

TanzaniaPosted by Mette Heise Friday, August 17 2007 11:33:10

Torsdag var Frida og Rasmus på Safari med børnehaven her i Tanzania. Det er ret luksus, de var kun de to børn, Grace fra børnehaven, der passer på dem og en chauffør.

De skulle køre knap 2 timer derhen, så de havde pakket deres tasker med discmann, bøger og kiks. De havde fået vores digitale kamera med, så de kunne tage billeder, så hvad der er af billeder her har de selv taget.

Jeg tror de havde en super dejlig tur. De har taget billeder af Elefanter, som I måske kan se, så er de taget indefra bilen, så de har været temmelig tætte på dem.

Blog Image

Desuden er der billeder af Zebraer, Gnuer og Dik Dik. Dik Dik er en slags antilope.

Endelig er der også et billede af et Baobab Træ, som er kæmpe store træer helt uden blade på. De er mange hundrede år gamle. Elefanterne kan godt lide barken fra dem, så en park med disse træer tiltrækker elefanterne. I Zoo i Aalborg har de lavet en kopi af et Baobabtræ.

Tror nok, at ungerne måske var lidt utilfreds med, at de ikke så løver, men Grace forklarede dem vist, at det var fordi de lå og sov inde i det høje græs ;-)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.