Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Kunming, It køb

Dhaka 2010-2013Posted by Mette Heise Tuesday, March 05 2013 15:58:07
 

Vi har lige været en forlænget weekend til Kunming, som er en mindre by i Kina (mindre, som i 7 mio indbyggere...). Det er en lille flyvetur på 2 timer, så lige til at overskue.

Oprindelig var tanken, at vi ville over og købe lidt IT Kina skrammel (indrømmer fordomme....). Men, kunne så konstatere at det var der nu ikke meget af (og tro mig, vi har kigget på rigtig meget....). Men, vi tog chancen og gave Frida og Rasmus hver en Samsung telefon, så nu får vi en lind strøm af sms'er :-) Men hvor var det sjovt at stå i butikkerne og se på telefoner, der alle snakkede kinesisk, og Rasmus med tre tryk så var den ovre på engelsk.....

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.