Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Fridas før fødselsdag

Danmark 2009-2010Posted by Mette Heise Wednesday, August 11 2010 15:40:30

Frida har jo fødselsdag er d. 13. August, hvor vi allerede er i Dhaka. Så over den sidste uge er der blevet holdt fødselsdagsfest for både hende og Rasmus, som fylder 1. Oktober. Et hit har været Diablo med kugleleje, spørg mig ikke for meget om det tekniske..... Men selv jeg kan da se, at det nu er betydeligt nemmere for dem at lave tricks med dem. Vi har købt dem over internettet og kan altså klart anbefale det, tænk det er fedt legetøj heltuden batterier og man kan endda risikere at forbrænde kalorier på det.... Nu er problemet bare at vi ikke købte en til Morten også.......


Af de mere interessante gaver var en candy floss maskine. Den er faktisk også meget sjov. Og Frida var meget begejstret for den (dvs. Det var Maya og Rasmus også med den candy floss som den kunne lave.....).


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.