Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Flyttefolk

Danmark 2009-2010Posted by Mette Heise Wednesday, August 11 2010 15:38:06

Altså, hvis man bladrer helt tilbage til starten af denne blog, så kan man se billeder fra da vi pakkede for 3 år siden da vi tog til Kenya. Der var der ikke en milimeter i overskud. Denne gang har vi flyttefolk til det, men må erkende, at det egner vi os ikke til. Vi endte vist med at pakke det meste ned selv, men det var da meget fedt at de kom lige og pakkede det sidste.


Og så havde vi fordelen, at containeren først skulle afsted ugen efter. Og eftersom vi havde kubik meter i overskud, så var vi altså lige forbi den lokale Føtex og spæde til med rugmel og vaskemiddel.....

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.