Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Trav og meget mere

NairobiPosted by Mette Heise Sunday, July 19 2009 20:17:49

Vi har idag været på Race Course for at se derby (tror vi nok det hedder..... Altså det hvor rytterne sidder på hesten...).

Det var faktisk ganske morsomt, og selvom vi ikke spillede så blev man da helt bidt af at gætte på hvem der vandt og hujede. Men det var nu overkommelig at spille, da laveste indsat var 3 kr..... Men vi fandt aldrig helt ud af, hvordan systemet virkede.

Der er 30 min mellem hvert løb, så der var nogen tid der skulle slås ihjel. Så bland andet fik Morten den udfordring at vise han kunne flette pigernes hår..... Jeg er ikke helt sikker på, at vi er overbeviste....

Candy floss blev det også til.

Derefter tog vi i Supermarkedet for at købe slik til vores flyvetur hjem mandag. Vi har fundet ud af, at det fungerer meget bedre, hvis de hver i sær vælger deres slik. SÅ ved de hvad de har at gøre godt med, og tikker ikke til os om mere slik. I dags anledning havde de fået lov til at vælge for 15 kr, og det tager altså lang tid når man skal ligge til og trække fra hele tiden, så man er sikker på at få den helt rigtige kombination......

Dagen sluttede på Indianer Restauranten, som har været familiens favorit restaurant de sidste år.

Mandag aften er der så afgang mod DK, for ungerne bare ferie, men for mig for lidt mere end bare ferie i denne omgang.

Vi har været igang med at pakke. Og alt det jeg gerne vil have med er pakket ned, og jeg har faktisk stadig 23 kg at gøre godt med. Det er vist aldrig sket for os før..... Men der er mange kasser (jep, vi er vist de eneste der rejser i flytte kasser mv.). Men jeg er på en flyvning hvor de ikke går op i hvor mange stks bagage man har, så det skal benyttes til legetøj og legoklodser.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Deborah Sunday, December 13 2009 11:14:53

Kære Familien Heise

Jeg skal lige ønske jer tillykke med, at I har været til GALOP :) Trav, er den med sulky bagved.

Når I kommer til DK igen engang, kan I hjemme også komme til både Galop og Trav i Aalborg på Aalborg Væddeløbsbane og i Århus.

Hvis I vil kigge fotos fra Galopbanen i Klampenborg, så har jeg en blog der hedder:

http://horseracing.dk og der kommer også en ordforklaring, når jeg når så langt.

Håber vi ses engang på Galopbanen ;-)

http://debz01.wordpress.com