Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Frida 7 år

DanmarkPosted by Mette Heise Saturday, August 16 2008 21:12:46

Så blev det Frida’s 7 år fødselsdag. Den blev fejret onsdag i Aalborg. Hun havde sagt, at hun ikke ville have gaverne på sengen. Derimod ville hun gerne om vi kunne gemme dem nede i stuen så hun skulle finde dem ! Så det gjorde vi J

Høsten var stor herunder tøj, tegne og male ting, Grease DVD og ikke mindst High School Musical til Wii, på CD, plakat og sågar underbukser.

Dagen blev bl.a. brugt i Stor Centret, da børnene et par dage forinden havde fået penge i gave fra Oldemor i Kbh. Og de skulle jo have ben at gå på.

Til aftens mad fik vi stegt flæsk og persillesovs, Fridas valg. Og hvis ikke vi var mætte nok, så sluttede vi af med en omgang pandekager med is! Frida havde også fået en børnekogebog, så det var selvfølgelig hende der vendte pandekager. Og bedrevidende forklarede Moster Sofie, at man altså ikke må lave hul i boblerne når man laver pandekager.

Blog Image

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.