Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Build a bear

Forberedelse i DKPosted by Mette Heise Wednesday, May 30 2007 22:58:30

I forbindelse med vores rejse til Kenya havde mormor lovet ungerne hver en bamse med tilbehør fra Build a Bear. Ud fra tanken om, at når de så savner Mormor, så kan de jo give bamsen et kram istedet for (måske det egentlig er mormor der har mest brug for en kramme bamse smiley

Rasmus kom hjem med en bamse iført Batman kostume. Frida en dejlig plettet hund, som havde bluse og nederdel. Til Maya havde de store valgt en kobamse med tøj og guldsandaler.

Det er dyre bamser, men nøj hvor er de glade for dem. Morten er mere bekymret, for det er jo en selvfølge, at de her store bamser skal med i håndbagagen smiley

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Susanne og Alma Thursday, July 19 2007 10:14:35

Hehe, alletiders! Husk nu, at sådan nogle bamsers fødselsdag skal holdes hver år!! Min kusines piger har også bamser, som er fremstillet på forskellige dage, og der bliver holdt fester i stil med børnefødselsdage hvert år (altså når det er bamserne, så bliver andre bamser inviteret (med ejer) - så dem uden bamser skal holdes helt udenfor) - og med 4 piger og 6 bamser, så bliver det jo til en hel del ;) Men ellers er det bare dejlige billeder!!