Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Legoland

Forberedelse i DKPosted by Mette Heise Wednesday, May 30 2007 22:35:19

Bedre sent end aldrig, så får jeg lige skrevet lidt om vores tur til Legoland. Vi havde lovet ungerne en tur derned inden vi rejser til Kenya.

Hverken Morten eller jeg har været der siden vi var børn, så vi glædede os mindst lige så meget.

Vi havde købt en pakke, hvor vi havde entre to dage i parken samt overnatning på Legoland Village, som navnet antyder er det en del af Lego konceptet. Så det var et familie værelse med lego alle steder, lego legeplads osv.

Selve Legoland var en god oplevelse. Personligt er jeg vildt imponeret over hvad de kan bygge i klodser. Parken passer godt til vores børns alder, der var selvfølgelig ting de ikke var store nok til at prøve, men de var godt tilfreds med de andre ting. Og Maya hun fulgt jo bare med....Hun var bl.a. andet med i 3D biograf, men voldsomme lyde mv. hvilket hun tog rigtig fint.

I forbindelse med vores overnatning havde vi gratis adgang til Billund Badet. Så vi tog også lige et par timer i svømmehallen, hvor der blev plasket godt og grundigt.

Så alt i alt havde vi en rigtig dejlig tur. Nedenfor er et billedgalari af vores oplevelser.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.