Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Mere fødselsdag

TanzaniaPosted by Mette Heise Monday, August 13 2007 21:59:09

Efter skole idag pakkede vi bilen og kørte ud til den lodge, hvor vi også var i går. Vi havde nemlig inviteret Simon, hans kone Catherine og deres søn Savio med ud og spise.

Vi kom derud allerede kl. 17, så ungerne havde tid til en kort tur i swimmingpoolen sammen med Morten. Som I kan se på billederne, så gad Frida godt lege med Far i dag, så de kunne tage nogle sjove billeder. Rasmus syntes altså vandet var lige lovligt koldt, så det var kun billeder af hans fødder under vand det blev til.

Lidt senere kom så Simon med familie. Vi kender Simon tilbage fra Uganda, hvor han var hos den organisation, som vi oprindelig startede hos. Dengang lavede han tegneserier. Meget er sket siden da, han har bl.a. været i UK for at læse og har fået sig en masters degree, er blevet gift og har sønnen Savio, som er præcis lige så gammel som Maya. Nu er han ansat her på TCDC, kursuscentret hvor vi er. Det er ham der er kursusleder på det kursus vi deltager i. Det er jo lidt vildt at se hvor langt han er kommet i sit liv, og uden at skulle prale, så kan man ikke undgå at blive glad og føle, at man har været en del af den udvikling og har hjulpet ham på vej.

Blog Image

Frida er glad for Simon, det var også ham der i sin tid gav hende hendes Ugandiske navn, Makula, som betyder Treasure, dvs. Noget der er højt skattet. Simon har også besøgt os i DK, så Frida har ham frisk i erindringen. Så jeg tror hun var rigtig glad for at få lov til at fejre hende fødselsdag med ham.

Men til sidst bliver man alligevel træt. Selvom man nu er 6 år.....

  • Comments(1)//www.familienheise.dk/#post90