Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Idag er det Fridas Fødselsdag, Hurra hurra hurra

TanzaniaPosted by Mette Heise Monday, August 13 2007 13:02:32

Som overskriften antyder, så fylder Frida idag 6 år, det er jo slet ikke til at fatte, at hun er så stor allerede.

Det lykkedes os andre at komme op i morges før hun vågnede så vi kunne synge fødselsdagssang for hende. Vi havde pakker og flag md ind i sengen. Hun fik et stort sjippetov af Rasmus og Maya, En skoletaske af Mormor og Anders, et penalhus der matcher til af Oldemormor, kjole, sko samt en My little Pony af Mor og far.

Blog Image

Her er fødselsdagsbarnet så i fuld udrustning....

Blog Image

Hun var vist helt godt tilfreds med udbyttet, men fik alligevel besked om at gå udenfor og kigge....

Blog Image

Hun ser glad ud ikke.....Det er nemlig lige gået op for hende, at der holder den cykel, som hun havde vist os hjemme i Bilka i DK, at hun ønskede sig. Vi har haft den med ned i kasserne og fik en af vores kollegaer til at have den bag i deres bil på vej her til Tanzania. Vi har sørget for at have Rasmus cykel med også, så de kan cykle rundt sammen.

Blog Image

Her til formiddag var vi så alle oppe i Børnehaven og spise fødselsdagskage, som køkkenent havde lavet til hende, samt synge osv. Som I kan se på billederne, så er Maya ret vild med kagen. Frida var lidt utilfreds med, at det var en marmorkage, vi havde godt nok også sagt mange gange, at hun helst ville have en chokolade kage, men det havde de åbenbart ikke fanget ;-)

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Som nævnt ovenfor, så har Frida fået et stort sjippetov, det betyder at alle de voksne i Børnehaven på skift må svinge igen og igen...

Blog Image

  • Comments(2)//www.familienheise.dk/#post89