Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Jubii, vores ting er kommet

NairobiPosted by Mette Heise Tuesday, August 07 2007 20:56:42

Så er det umulige sket, vi har fået vores ting fra DK. Men sikke det holdt hårdt. Vi fik at vide torsdag at det formentlig ville komme til MS lørdag. Fredag ringer vi til speditøren da vi jo gerne vil have det leveret til vores private adresse. Det er umiddelbart ikke noget problem, men de skal have det ind på deres lager i Nairobi inden lørdag formiddag kl. 9.30 for et det kan komme ud samme dag.

Og tingene skulle fragtes fra Mombasa først og ingen vidste helt nøjagtig hvordan og hvorledes.... Lørdag formiddag kom og ingen havde kontakt med den lastbil som skulle komme fra Mombasa med vores ting, så øhhhh. Men Morten har jo prøvet det her før, så efter jeg ved ikke hvor mange opringninger så får vi pludselig at vide, at vores ting er hos os om 30 minutter. At det så tog 1,5 time før end det var der er en anden sag, men til alles glæde så dukkede det op lørdag eftermiddag. Hvor efter vi fik travlt med at pakke ud. Og det var ikke helt nemt at få så tunge kasser af en lastvogn....

Morten stod udenfor sammen med en kollega, de smed tingene over i papkasser, 3 af vores folk slæbte dem ind i stuen, hvor Jane og jeg så sorterede og fordelte i rum. Heldigvis var naboens knægt inde og kigge på, og sammen med ham var hans barnepige og vagt. Barnepigen underholdte Maya, og deres vagt hjalp med at slæbe. Der var godt nok tryk på, for vi skulle helst blive færdige, da vi skulle til fest med de øvrige dw’er kl 18, og vi kom med noget af maden, så vi kunne ikke bare melde afbud. Men vi klarede det, mens huset sejlede.

Den hektiske lørdag blev fulgt op af en mindst lige så hektisk søndag, da vi skulle have pakket bilen og familien ned, da vi nu er i Tanzania, en tur der tog os 6 timer i bil. Så ungerne nåede lige at sige hej til deres legetøj for så at skulle rejse fra det igen....

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post80