Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Fødselsdag, del 2

NairobiPosted by Mette Heise Tuesday, August 07 2007 20:52:20

Jeg vil lige afrunde beskrivelsen af min fødselsdag. Beklager, at jeg vist ikke kan få billederne med, men forbindelsen er simpelthen for dårig lige nu.

Eftermiddag fik vi hjemmelavet lagkage en stor en af slagsen så der var nok til at vores staff kunne få et stykke også. Og at dømme fra deres ansigtsudtryk så tror jeg faktisk de var ret vilde med den.


Vi har tradition for at gå ud og spise når der er fødselsdag (også når der er fødselsdag kunne man fristes til at sige...).

Her i Nairobi findes der to Spurs restauranter. Det er en Syd Afrikansk kæde som laver steaks mv. Konceptet er bygget op omkring indianere hvortil de også gør en del ud af legerum mv. For børn. Det var ungernes farvorit restaurant i Syd Afrika og gik under navnet Indianer Restauranten. Så stor var glæde hos alle da vi her i Nairbi kunne gå ind i en restaurant der stort set var indentisk med den, som Rasmus fejrede fødselsdag på for 2 år siden. Maden er ikke helt lige så god som den i Syd Afrika, men af Kenyansk standard, så var det ikke så ringe som vi siger i Nordjylland.

Så alt i alt en dejlig fødselsdag.

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post79