Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Svømning

AccraPosted by Mette Heise Sunday, February 09 2014 13:57:53

Og siden jeg skrev det indlæg og fik det postet, ja så er det blevet midten af Februar, det er jo håbløst som tiden bare suser afsted.

Weekenden har vi brugt på svømme stævne, dog uden Frida. Hun orker ikke al den træning og synes den blokerer for alt andet. Så hun har meldt pas og har istedet kastet energien mod Basket, volley og så lige at være med i årets musical. Så nej, egentlig ikke fordi vi ser hende mere.

Men Maya og Rasmus var med. Maya vandt sin første medalje, bronze, i 50 m crawl, hun var super stolt. Inden hun tog afsted havde hun sagt at hun godt vidste at hun ikke ville have en chance for at vinde noget.

Rasmus vandt også bronze i rygsvømning, hvilket jeg tror var en overraskelse for ham. Så alt i alt fik vi da trods alt lidt ud af 7 times ved pool kanten.

Og, jeg har nærmest ingen billeder, for sad og så mig godt sur på alle de andre forældre. Altså, hvad får dem til at tænke, at fordi de gerne vil have et billede af lige præcis deres pode, så er det okay at stille sig op nedenfor afslutningen af bassinnet, så ingen af de 40 tilskuer der sidder i den ende kan se!!!!

Faktisk min kæmp hest, så lidt mere af verden in real life istedet for at det hele er gennem et kamera !

Og, det har intet at gøre med at vore kamera er elendigt for tiden ;-)


  • Comments(1)//www.familienheise.dk/#post709