Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Boomer :-)

AccraPosted by Mette Heise Saturday, November 02 2013 17:02:53

Nåh, jeg må hellere få det aller vigtigste med!!!! Vi har fået en baby, sådan en lille blød sag som nu er 11 uger, hedder Boomer og vokser op til at bliver en flot gylden Golden Retriever.

Vi har lige været en uge i DK, hvor vi valgte at tage en hund med retur. Vi har længe villet have en hund, ikke bare en vagt hund, men en rigtig familie hund, en der skal flytte jorden rundt sammen med os. Vi har set os omkring hernede. Prisen er høj og det er meget tvivlsom hvad man får. Vi har set hvalpe, som jo alle er søde. Men når man så beder om at se moderen, sådan ligesom for at få en ide om hvordan den kommer til at se ud som stor, så nej, det er ikke muligt......

Så vi endte med at holde fast i vores oprindelig plan, at vi ville have en golden retriever, og for at få det, ja så måtte vi finde den i DK.

Så vi fik Boomer. Han fløj med os ned, var inde i kabinen mellem Mortens ben. Og han var så dygtig, ikke en lyd, ikke et eneste uheld....han sov i 6 timer fra Frankfurt til Accra.

Nu er han så kommet til Afrika, stadig fars dreng men er blevet enig med sig selv om, at ham Edu (vores havemand nu også er god nok....formentlig fordi han er med til at give ham mad....).

Man plejer at sige der er ubetinget kærlighed til en hund, dog ikke fra Frida der på Facebook bekendtgjorde at hun ville elske ham hvis han lovede at holde sig fra hendes sko, bamser, puder, tøj osv :-) Og indtil nu har han faktisk holdt sig fra hendes ting! Kun Mortens sure sokker er han meget betaget af....og hvem kan bebrejde ham :-)  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post699