Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Botanisk have

AccraPosted by Mette Heise Saturday, November 02 2013 16:59:50

Forleden forsøgte vi at se mere end bare turen til og fra arbejde osv. Så pakkede bil og børn og kørte en tur til Botanisk Have. Grønt og hyggeligt, men måske ikke så imponerende. Bemærk prisen for at komme idn....og så lige hvis man vil filme ;-)

Men værst af alt, hvorfor kan folk ikke finde ud af at rydde op efter sig!!!! Jeg fatter simpelthen ikke, at man ikke lige samler sit skidt sammen! Og jeg fatter ikke, hvorfor parken ikke har ansatte der sørger for at folk gør det! Nåh nej, det var nok ham der lå på bænken og sov.....

En sådan opførsel er altså med til at ødelægge meget i et land, og her tænker jeg ikke kun på affald. Det gennemsyrener jo alt.

Var til møde forleden i et ministerium. Blev bedt om at vente i et kontor. Den ene dame sov hen over bordet og den anden mand sad og så youtube reklame for slankeprodukter.... Hvem sagde effektivitet.... Nåh, det var vist et sidespor og et surt opstød.  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post698