Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Myggenet

AccraPosted by Mette Heise Monday, September 09 2013 23:07:56

Dem der har været i et land med malaria eller bare mange myg de har prøvet at sove under et rundt myggenet, der når alt kommer til alt bare aldrig bliver stort nok til sengen..... Sådan et net har vi haft siden vi kom til Accra, udleveret af Ambassaden.

Og det er så her at man har lidt street credit fra at have boet så mange år ude.....den havde jeg luret. Så vores dejligs skrædder i Bangladesh havde syet 4 nye store myggenet til os, magen til dem vi havde i Dhaka. Og det lyder latterligt, men fuck det er altså noget der giver livskvalitet, at kunne sove godt hver nat ..... i hele ens seng! Så hver aften sender jeg en venlig hilsen til Asger. Så jer der læser med fra Dhaka, den må I gerne sende videre :-)
  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post689