Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Mere strand :-)

AccraPosted by Mette Heise Monday, September 09 2013 23:06:41

Accra ligger jo lige ud til vandet, ikke at de får det udnyttet rigtigt godt, her er potentiale til meget mere, men lidt har også ret. Så sidste weekend var vi på den lokale Lambardi beach, som ligger max 10 min kørsel fra vores hus. Der var liv og glade dage.

Vandet ser fint og lækkert ud, de har fjernet alt det synlige affald....men, de kloge vil vide at spildevand fra de ikke eksisterende kloakker mv ender stort set ud for denne strand. Så vi nøjedes med at soppe......

Men, der var masser af heste. Akrobater der hoppe rundt. Et afrikansk band der gav den fuld skrue med trommer. Og en mand der forsøgte at sælge os en hundehvalp. Men alt i alt en hyggelig eftermiddag. Og der er bedre strande, man skal bare lige køre lidt længere!

Bemærk manden i rødt på de nederste billed. Han var/er livredder, lad os sige et job med udfordringer :-) Men han skal have ros for at han forsøgte .....  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post688