Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Julefrokost

Dhaka 2010-2013Posted by Mette Heise Sunday, January 20 2013 12:28:07
Igen i år lagde vi hus til den årlige Dansker Julefrokost, med omkring 75 voksne og 20 børn.

Og på forunderligvis så lykkedes det os endnu engang at få stort set alt hvad man kan ønske sig til en julefrokost. Vi nyder godt af, at folk er umådelig søde til at slæbe alt fra himmel og jord til Bangladesh.

Der var gang i den kan vi roligt sige.

Bl.a. var der en lagkage til dessert. Da Morten sidst på aftenen kom ud med resterne af lagkagen spurgte han Frida, om hun nogensinde havde dyppet hoved i en lagkage? Nej, sig Frida, vil du prøve siger far....Og inden Frida får set sig om, ja så har en lettere beruset fra sat hendes hoved ned i kagen. Ved ikke helt om Frida synes hendes far er total latterlig eller mega cool...... Tror faktisk hun synes det var lidt sjovt :-)  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post653