Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Bil Bil Bil

NairobiPosted by Morten Heise Tuesday, July 03 2007 19:44:58

Hvordan vælger man en bil? Han kan enten vælge med hovedet og se på kørsels behovet, brændstofforbrug, værditab o.s.v. eller man kan vælge med hjertet og således få den bil man gerne vil køre hver morgen og gerne en omvej ;-) Da jeg mange gange har valgt med hovedet og været meget meget klog for derefter at tabe en hulens masse penge var det nu på tide at vælge med hjertet...... Så mod alle ods er jeg (læs: vi!) blevet ejer af ikke mindre en Landrover Discovery fra 1995! Bare sådan til lidt små ture rundt i byen og frem og tilbage til arbejdet.

Jeg har fået bilen..........men ikke nøglerne smiley penge overførslen er ikke gået igennem endnu men lad os snakkes ved på fredag så er jeg/vi ude og cruise.

Blog Image

Blog Image

Den flittige læser vil nu spørge: Havde de ikke en bil fra MS?? Jo vi har skam en fin ”lille” Suzuki Vitare, og den bliver nu Mettes lille kone-bil når jeg ikke er i felten i embedes medfør, så må hun ”låne” fars Landrover.

Blog Image

  • Comments(1)//www.familienheise.dk/#post44