Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Loppemarked og afskedsfest

NairobiPosted by Mette Heise Saturday, June 27 2009 20:28:08

Lørdag har vi været på skolens årlige loppemarked med en masse legetøj, cykler, autostole osv. Nu hvor vi skal rejse, så er der måske bare en anelse eller 2 ting, som vi nu nok godt kan leve uden. Men vi var nødt til at lave en aftalere med børnene om, at det der blev solgt for af deres legetøj, det kunne de købe nyt for i DK. Ellers ville de jo bare mene, at alt deres legetøj var noget, som de simpelthen ikke kunne leve uden......

Kan rolig sige at det gik meget godt, så godt at de der penge ungerne er blevet lovet hvis skal under restriktion.....

Her til aften har vi været til afskedsfest for undertegnede og 2 andre familier der rejser snart. Skoleåret slutter på fredag og så rejser alle på ferie. Så selvom vi ikke rjser før om et par uger, så begynder alle andre at smutte omkring os.

Det var super hyggeligt, med en pokkers masse børn, som bare kommer så godt ud af det sammen. Må indrømme at det kommer vi jo nok til at savne.

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post429