Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Sang mv

NairobiPosted by Mette Heise Saturday, June 27 2009 20:22:46

Må erkende, at det ikke er nemt at være den yngste i en børneflok på tre, man bliver nemt overset. Men idag var både Morten og undertegnede til Graduation på Mayas skole. Okay tænker du nok, graduation, er hun ikke kun 3 år....Jo men man graduerer jo fra børnehaveklasse op i 1. Klasse. Og det var skam med rigtig amerikansk udstyr med kappe og sjov hat osv. Men vi kom nu mest for at se Maya synge en sang om peanuts..... Og det var lige før hun slet ikke opdagede at vi var der..... Men sød så hun altså ud.

I denne uge var vi også oppe og se Rasmus lave musical. Altså i slutningen af et skoleår har man dårligt tid til selv at gå på arbejde..... Rasmus lave musical omkring havet, hvordan bølgerne kommer og hvorfor en krabbe går sidelæns...... Jeg ved bare han var en elektrisk ål, som nu nok mere ligner en fodbold spiller i hans fodbold tøj, men det var det han insisterede på at have på......  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post427