Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Sikke en uge......

NairobiPosted by Mette Heise Saturday, June 27 2009 20:15:57

Okay, jeg er håbløst bagud med bloggen, mere end jeg plejer at være. Men det har været et par hektiske uger, og ikke bare fordi Michael Jackson er død......

Dette var også ugen hvor vores fremtidsplaner lige blevet kaste op i luften og landede lidt anderledes end vi havde forventet. Men faktum er, at jeg har fået tilbudt et job i Udenrigsminesteriet som økonomi fuldmægtig. Det er den type stilling, hvor man er hjemme i et par år, og herefter bliver man sendt ud på de danske Ambassader. For os føles det som en fantastisk chance for at leve det liv vi gerne vil, så det var ikke så svært at bestemme sig og sig ja tak, det på trods af, at Morten faktisk havde fået forlænget sin kontrakt.

Så pludselig skulle der arrangeres hjemmerejse, bolig, bil og skole. Jeg skal starte på arbejde den 1. September, og i det kaos af ubekendte kaster vi så også lige et par eksamener, som jeg skal have overstået i slutningen af September og starten af Oktober. Det lyder som noget der ikke kan ende godt..... Så derfor har vi valgt, at Morten og børnene bliver boende i Kenya indtil udgangen af Oktober. Det giver dem tid til at afslutte skolen på en fin måde, og jeg har 100% tid til at koncentrere mig om arbejde og det at læse til eksamen.

Inden da tager vi dog alle på ferie til DK. Jeg rejser hjem med børnene i slutningen af Juli, og så kommer Morten et par uger senere. For pludselig havde Morten ikke den samme mængde feriedage og homeleave at gøre godt med, som først var planlagt.

I ugens løb er der også blevet studeret internationale skoler i DK osv. Vi ved med sikkerhed, at vi skal flytte til udlandet i løbet af de næste 1- 2 år så derfor er vi vist 90% sikker på, at vi vil forsøge at få dem i en international skole i DK, så de kan blive i det samme system. Det er ikke den billigste løsning, men omvendt har vi prøvet med Frida at indhente fra det danske system, og det vil vi helst undgå igen.

Bolig bliver der også kigget på. Eftersom skolen vi er lun på ligger i Nordsjælland, så ender vi nok der. Men Morten går og griner i skæget over, om han virkelig er blevet så voksen så han skal bo i Hørsholm.....

Bil skal vi også have styr på. Morten konstaterede forleden, at han faktisk ikke vidste om det var en drengedrøm eller et mareridt at vide, at han de næste mange år ville skulle købe ny bil hver 3 år. Altså fedt at kunne vælge så ofte og samtidig dybt deprimerende at vide hvor mange penge man så taber hver gang man skal sælge......

Samtidig er han også ved at vænne sig til tanken om, at han skal til at være medfølgende ægtefælle der skal spille golf og drikke gin&tonic......hvem sagde stereotyper...... Nej, han har vist så mange business ideer i maven, så han skal nok klare sig.

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post426