Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

En dejlig weekend

NairobiPosted by Mette Heise Monday, February 16 2009 07:09:36

Så er en dejlig weekend overstået. Jeg sidder her og skriver en søndag aften, Morten sover på sofaen og ungerne er også for længst i seng.

Lørdag var Frida atter til svømme stævne. Det gik egentlig ikke specielt godt, hun svømmede langsomme end sidste gang, men hun blev da stadig i den øverste halvdel, så hun var glad nok. Igen idag var vi oppe lige og svømme bryst svømning. Det er lidt imponerende, hun blev nr 10, men igen er der kun 2 sekunder op til nr 3. Mandag er hun udtaget til at skulle repræsentere skolen i en skole gala mod andre skoler. Frida er stadig kun 7 ½ år, men hun er udtaget til at svømme sammen med dem der 9 og under. Så hun har ikke en chance, men omvendt er hun bare stolt over, at hun kan være med sammen med dem.

Lørdag aften havde vi 2 sæt venner til Valentines middag. De er bare så dejlige at have på besøg, vi ligger hus til, at så tager vi alle lidt mad med og deler. Den ene kone er fra Brasilien, og kan roligt sige, at jeg endnu ikke har smagt en dessert af hendes, som jeg ikke kan lide! Det er bare så god mad hun kommer med! Men fedende, med det er jo først dagen efter.....

Idag søndag tog vi os for engang skyld sammen til at komme ud og opleve noget. Så vi kørte til Kitengela glas pusteri, som ligger 45 min. Fra Nairobi. Det er bare et sjovt sted, der er sådan lidt Christiania over det, med høns der vader rundt, en toilet børste som pynt i blomster kummen osv.

Vi så dem puste glas. De lavede en mælkekande og et fad. Det er godt nok imponerende. Frida fik lov til at prøve at puste glas, skulle blive ved indtil det sprang.

Deres glas er meget flot og anerkendt, så havde faktisk længe talt om, at vi skulle have noget, også som et minde vi kunne tage med herfra. Og eftersom det er 40% billigere derude end i butikkerne, så tog vi os endelig sammen til at købe noget.

Der ud over var der en stor hængebro over en dal. Ikke overraskende mente Morten og Frida at de skulle prøve at krydse den. Vi andre holdt os pænt på afstand. Man kan desværre ikk e på billedet se, hvor langt der rent faktisk var ned.....

Frida skal jo prøve alt muligt, så hun nappede også lige en tur på Kamel ryg. Maya og Rasmus legede istedet i alt deres skrammel derude.

Bagefter kørte vi til Carnivor, som er en legendarisk restaurant her i Nairobi, hvor man kan få vildt kød ( dvs. Zebra, gnu, krokodille osv). Og så har de en stor legeplads, som vores unger jo sætter pris på. Hernede er der kommet nye sodavand på markedet med henholdsvis æble, pære, ananas eller blandet frugt smag. Rasmus er ret vilde med dem, og synes det er evigt morsomt, at de ligner rigtig øl. Så vi slutter dagens hilsen af med en ”øl drikkende” Rasmus.

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post373