Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Maya på tur

NairobiPosted by Mette Heise Thursday, February 12 2009 14:13:24

Maya går jo i stor skole, så forleden var hun på tur. På bedste afrikansk vis havde vi fået en seddel med hjem om, at hun skulle i supermarked og i biografen. Så hun skulle medbringe penge til Biografen samt lidt til at købe for.

Nu er Maya jo et meget fremmeligt barn, men vi var da alligevel en anelse spændt på, om hun ville være i stand til at købe for 5 kr slik i supermarkedet!

Men nej, Maya kom såmænd hjem med en lille guldfisk i en plastik pose! De havde set film om dyr i biografen og så havde været i dyrebutik, hvor de hver havde fået en lille fisk for deres penge.

Så nu har vi en lille guldfisk, som bor i en af mine vaser. Den har fået selskab af et par strand skaller fra Mombasa. Tror nok ungerne vil ud og købe fodder til den, så vi må se hvor længe den overlever.

Dagen efter havde Maya international dag på skolen. Det eneste danske vi har er lige nu en fodbld trøje, det er godt nok Fridas så den er temmelig stor. Og Maya ville alligevel ikke have den på som kjole! Men jeg fik da lov til at binde den om skulderen på hende, så man kunne se der stod Danmark.

Her torsdag og fredag har børnene ferie, det man klader half term. Jeg har været på arbejde idag, så det var den helt omvendte verden, at Morten var hjemme og skulle passe dem. Men det tager de vist ikke skade af!

  • Comments(1)//www.familienheise.dk/#post372