Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Så længe....

NairobiPosted by Mette Heise Thursday, February 05 2009 12:45:53

det svinger, skrev en veninde til mig forleden. Hun hentyde til mit humør, som går fra den ene yderlighed til den anden ;-)

I sidste indlæg var jeg mega sur, hvis nogen skulle være i tvivl.....Siden har jeg fået karakteren for min seneste opgave, som blev klaret over middel, hvilket var meget godt taget i betragtning at jeg var temmelig usikker på den.

Og så har jeg sørme arbejdet den sidste uge, sådan et rigtig arbejde hvor man sidder på kontor osv (ikke det sædvanlige med at fragte børn, handle ind sov...). Jeg er ved at hjælpe MS med at få deres Assets Registry (kan skisme ikke lige finde det danske ord) på plads, da de har revision om et par uger. Det er super dejligt endelig at bruge min hjerne igen.

Så nu kommer mor pludselig senere hjem, men hun er glad og tilfreds ! Maya er helt vild med sin barnepige, og fortæller hver dag, at det altså er Emily der skal komme og hente hende fra skole med klapvognen, så hun savner bestemt ikke mor!

Efter det kun er Emily der er i huset det meste af dagen er hende og Maya blevet meget mere knyttet til hinanden. Så Maya daffer ud til Emily om aftenen og hygger. Her er de ved at bage chapati, de lokale mad pandekager.

De store har det også fint. Forleden var vi til fødselsdags fest, hvor der var glidebane, ikke overraskende syntes de, at det var mega sjovt!

Slutter lige af med et billede af Rasmus. De to store blev klippet forleden, og Rasmus er vel ved at blive en teenager, så der skulle gele i håret......

Til sidst skal jeg da lige prale, jeg har tabt 4 kg i Januar måned, så nu er jeg af med dem fra julen, så mangler jeg bare de 4 andre der kom med MacD mad i Dk osv. Men det går da frem ad, selvom ungerne ikke mente de kunne se jeg havde tabt mig!

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post371