Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Surt opstød!

NairobiPosted by Mette Heise Wednesday, January 28 2009 11:24:25

Okay, jeg har frivilligt valgt at bo her i Kenya, hvor ikke alt fungerer. Men det er altså alligevel dage hvor de alle kan rende en et vist sted!

Vi har forsøgt at få flyttet vores internet forbindelse, skal bruge samme udbyder men bare over til bred bånd istedet. Lørdag tager Morten til Telkom, nej de kunne ikke lave papir arbejdet idag, da der linje var nede. Mandag tager jeg derind. Venter, som man jo gør meget af her, og får lavet alt papir arbejdet hvor efter han meddeler, hov, du bor i Lavington, så kan det ikke blive gjort herfra!!!! Blev sendt til et andet kontor, som jeg så har brugt 2 timer på at finde idag uden held. Og mit internet udløber idag så ved ikke lige hvornår vi kommer online igen.

I morges skulle jeg køre min housegirl hen til en anden dame, hvor hun skal arbejde 2 dage om ugen. Som det er lige nu her hjemme, så har vi simpelthen ikke brug for Jane særligt meget. Og da vores landladys søn, som har været her over julen også kommenterede, at når begge damer var på arbejde i huset, så blev der ikke lavet en dyt når jeg ikke var hjemme, så var det vist på tide at gøre noget! Så istedte for at fyre hende, så har jeg fundet hende et andet sted 2 dage om ugen. Men imorges begyndte hun så at pive over lønnen som jeg vil betale, en løn som i forhold til hvor lidt hun nu arbejder hos mig stadig er temmelig rimelig. Nøj jeg blev sur.

Da jeg kom hjem fra min runde efter det forsvundne Telkom, så var City Council (kommunen) her. Der er problemer med noget drøn i haven, og der var en frist der ikke var blevet overholdt... Og hvad kommer det mig ved, jeg bor til leje....

Og klokken er kun 13.....Tror jeg laver en Maude og daffer ind under dynen.....

Okay, inden jeg bliver en totalt sur citron må jeg hellere huske at fortælle, at jeg igår fik resultatet af min seneste opgav. Jeg fik lidt over middel, så jeg er meget glad for det. Dette modul er det bedste jeg har haft rent karakter mæssigt indtil nu.

Og så vandt Danmark jo i håndbold. Første de sidste minutter kom vi i tanke om, at kampen jo nok blev kommenteret på P3 og net radio, indtil da hvde vi fulgt kampen på nettet. Det er nu meget sjovt at se hvordan de kommenterer skriftligt minut for minut. Tror desværre ikke der er nogen kanaler de sender de resterende kampe helt herned.

  • Comments(2)//www.familienheise.dk/#post370