Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Kan man blive ved med at bruge overskriften "ugen der gik"

NairobiPosted by Mette Heise Sunday, January 25 2009 19:03:35

Så gik endnu en uge.

Jeg har været aktiv, syet som bare pokker. Kom til at kigge ind i skabet med stoffer, øhhh der var godt nok en del, og Morten bliver jo nok sur hvis jeg anmoder om at få det hele pakket ned og med tilbage til DK hvis det bliver relevant! Så konen syede 2 par gamacher til Frida, det er vist nærmest det eneste hjemmesyet hun gider gå i , resten bliver vist ratet til at være for mærkeligt.....

Maya har fået en ny bluse og så ellers 5 par nye bukser. Indrømmet, jeg har syet de nemme modeller denne gang, så jeg ikke skulle tænke for meget....

Men resulatet er da blevet okay, nedenfor er et par billeder.

Frida ville så også gerne prøve at sy, og ved nærmere eftertanke så var jeg vist ikke ældre da jeg fik min første hånddrevet symaskine og en stor pose med stof rester af min mors gamle moster og jeg sad hos min mormor og syede. Så Frida startede med at sy i papir, hvilket hun synes var ret morsomt. Så klippede vi til en lille stof pose som hun fint syede sammen. Bagefter gav hun den til Maya som vist har et eller andet meget spændende nede i den....

Fredag havde Rasmus disko, noget han havde spurgt til hele ugen. De elsker det bare ungerne.

Weekenden har Frida og jeg været til svømme stævne. Ikke at det blev til medaljer, men hun gør det nu ret godt. Hun er ved at forstå ideen om, at man skal kigge på sin tid, og om den er blevet forbedret. I Indivivual medley tog hun hele 20 sekunder af og kom nr 6. I Butterfly, som helt klart er hendes farvorit smed hun også sekunder og kom nummer 7. I de øvrige bryst, crawl og ryg crawl blev hun 12-13 ud af en gruppe på 35 børn, så det er helt flot. Hendes mentalitet er sjov, for hun synes vist bare det er sjovt at være med, bryder ikke tudende sammen når hun ikke vinder, hvilket der desværre er nogle af de andre der gør! Det er Frida i rød badedragt, med et meget nydeligt udspring (bedre end hendes mor nogenside har kunne....).

Lørdag var vi til fødselsdag alle sammen hos gode venner. Og der var masser af mad og kager. Tror I Maya nød det...

Vi blev til sent så ungerne faldt i søvn. Inden da havde de fået party bags, som er de her poser med slik i, som de får inden de går hjem. Maya holdt godt fast i sin og nægtede at give slip på den da hun kom ind i seng, så den fik hun lov til at sove med.

Søndag formiddag var Morten og Rasmus også lige en tur på golf banen. De skyder på driving range, putter og chipper lidt. Lyd det ikke godt....aner ikke en skid om hvad det er der egentlig foregår derude, men jeg hører da efter hvad de fortæller når de kommer hjem!

Så sådan går livets gang her i Afrika. På Mette fronten har vi lige afleveret proposal på det konsulent job, som jeg havde totalt opgivet. Men det kom ud i licitation og vi har budt på det. Så må vi se om det går igennem. Ellers så tuller jeg videre med alle de andre småting jeg har gang i. Har f.eks. lige modtaget bøgerne til mit næste modul, der handler om Decentralisering og Lokal regenrings førelse (lyder bedre på engelsk, hvor det hedder local governance). Jeg har også endelig fået penge til mit børnehjem, så nu skal vi igang med at bygge. Har fat en en håndværker, men ved ikke helt, om jeg synes han er god nok. Så til det første møde med ham har jeg lokket Morten med, så vi ikke bliver løbet om hjørner med!

Og det er jo søndag her hvor jeg sidder og skriver. Var ude og spise frokost, så aftensmaden skulle være let. En ting er at de får pandekager til aftensmad, men at de får is til er vist ikke særligt sundt! Især ikke fordi alle efter en pandekage har meddelt, at de altså hellere bare vil have isen.... Og hvad det er jo søndag, så hvem orker kampen!

  • Comments(1)//www.familienheise.dk/#post369