Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Kage dag

NairobiPosted by Mette Heise Sunday, January 18 2009 08:45:24

Lørdagen startede med en møg sur Maya, hun vågnede allerede kl. 6.20, hvilket er tidligt når man først gik i seng kl. 22 aftenen før, så hun var i hamrende dårligt humør. Så det blev jeg jo temmelig sur og irriteret af, kl. 9 daffede jeg ind i seng, og nåede lige at hvæse noget irriteret til en af ungerne fordi jeg kunne høre gummistøvler sjuppe rundt indenfor, hvorefter Frida brød grædende sammen. For hun stod foran sengen med morgenmad til os alle..... Okay 10 point for at være en virkelig dårlig mor!!!!

Men altså, Frida havde risten brød, fundet juice og kakao, og havde i det hele taget styr på det.

Så vi blev enige om, at det vist var på tide, at hun skulle prøve at lave noget af det mad, der er i hendes kogebog for børn. Så hun bestemte selv, at vi skulle have kyllingelår med bagte kartofler til aftensmad og en kage til dessert. Og undertegnede var hurtig til at tørre den af på Morten (okay, ville egentlig også gere se, hvordan han ville klare at bage en kage...).

Så Frida skrev indkøbsseddel, og de tog ud og handlede. Og så startede festen i køkkenet ellers!!!

Først sad de på gulvet i køkkenet, for de skulle jo lige koncentrere sig om at læse opskriften...

Så gik de ellers i gang, Emily vores barnepige var flad af grin i køkkenet og kom hele tiden ind i stuen grinende for at fortælle, hvad de nu lavede.....

Jeg måtte ikke kommentere, hvilket jo nok kan være lidt svært, så på et tidspunkt fik jeg stoppet en sok i munden. Frida var dog så høflig at fortælle mig, at det var en ren sok hun havde taget!!! Så jeg sad for det meste bare og små lo for mig selv.

Køkkenet lignede en svinesti efter de var færdige, det lykkedes Morten at drysse kakao og mel ud over alt Emily rene opvask.

Kagen blev god, en anelse tør, og et lille problem med glasuren, som jeg aller nådigst fik lov til at hjælpe dem til rette med. Og de har bevist, at de sagtens kan lave mad fra nu af !

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post368