Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Tag jer nu sammen Kenya

NairobiPosted by Mette Heise Friday, January 16 2009 09:06:17

Helt ærlig, der sgu ikke noget at sige til, at lokal befolkningen her i Kenya har politiker lede!

Nu nærmer vi os jo datoen, hvor Barack Obama overtager det varme sæde i Washington. Det er allerede blevet brugt af rejsebranchen til at promovere billige fly dertil (mig der altid surfer rejser, undrer mig egentlig over hvorfor jeg ikke er i USA...).

Any way, flere ministre og MP'er har nu bestemt at de skal til Washington for at overvære indsættelsen. Nu er der bare den hage ved det, at til den officielle indsættelse er kun de respektive landes Ambassadør i USA inviteret.

Så man vil flyve mennesker til USA, så de kan overvære indsættelsen på deres tv i hotel værelset!!!

Nu er der jo heldigvis et par få tilbage i Parliamentet med humor. Så en af dem besøgte igår det Kenyanske Udenrigs ministerium med et stort TV under armen. Det ville han gerne donere så de kunne se indsættelsen her, og så måske bruge alle pengene på de mennesker der dagligt er ved at dø af sult eller alle dem der stadig lever i interne camps, som følge af urolighederne sidste år. Men pudsigt nok, så var der ingen der ville tage imod det. Og han blev afvist da han ikke fulgte protokol og havde bestilt et møde.....

Altså, der er ingen sans for proportioner hernede..... Ved lejlighed burde jeg nok underholde med, hvor mange penge alene i 2008 der er blevet snydt med i det offentlige, eller måske det er for deprimerende og man kan undre sig over, hvorfor resten af verden skal blive ved med at støtte Kenya!

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post367