Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

En tur til Kbh

DanmarkPosted by Mette Heise Sunday, August 10 2008 23:26:01

Så er Morten endelig kommet til Danmark, og vi var alle nede og hente ham i Hamburg og køre til Kbh. Det gjorde vi via færge fra Puttgarden til Rødby, med et smut forbi Nykøbing Falster, hvor Morten ville vise ungerne deres afdøde farfars gamle hus. Var bare den detalje, at både Rasmus og Maya snork sov da vi kom dertil, men for Morten var det en tur ned af Memory Lane.

Vi har også været forbi vores gamle hus i Søborg, dvs. Der hvor det engang stod, for nu står der et helt nyt hus. Det føles da lidt underligt, men kunne ikke lade være med at grine af, at de har bygget et nyt hus, men vores gode gamle skurvogn står stadig i haven.

Fredag var vi turister i Kbh. Først med s-tog og metro ind til Kbh. Ungerne elskede det. Derefter på National Museum hvor de bla. har en børne udstilling. Det er gratis at komme ind og kan varmt anbefales. Der er også en permanent udstilling om DK op gennem tiden, fascinerende at se lighedstegn mellem det gamle DK og hvad vi ser i Kenya lige nu i form af kultur, udsmykning osv.

Blog Image

Da vi skulle derfra regnede det helt vildt. Så vi fik fat i sorte affalds poser, som vi forsøgte at bruge som regnfrakker, men det gik ikke specielt godt, fortæller nok bare om, hvor voldsom regnen var. Men ungerne syntes det var mega sjovt, og formentlig dagens højdepunkt.Blog Image

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post303