Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Stranden mv

DanmarkPosted by Mette Heise Thursday, July 31 2008 22:39:30

Onsdag var jeg og ungerne først en tur i Fårup Sommerland. Længe leve årskort, så man bare kan tage derind et par timer som man nu har lyst. Igår var vi i badeland, hvor de store bare var mega søde til at hjælpe med Maya.

Blog Image

Dernæst hen i 4D biografen, som Maya absolut ikke var vild med.... Og så ellers på legeplads her og der.

Men nok til at Maya blev en anelse træt....

Blog Image

Derfra gik turen til Blokhus strand sammen med Mormor, Anders og Moster Sofie. Vejret var jo fantastisk, så selvom klokken var 18 før end vi nåede frem var der fint vejr til at bade og lege i sand. Aftens maden var en kulinarisk oplevelse af ristede pølser, brød og det der hører sig til, især sand i munden ;-) Rigtig hyggeligt, altså bortset fra når Maya fik anfald af, at hun ikke kunne lide at hendes fødder var beskidte (læs sand på dem.....meget svært ikke at undgå på stranden...).

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post295