Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Afslutning i Børnehaven

Forberedelse i DKPosted by Mette Heise Wednesday, May 30 2007 23:11:10

Idag har vi haft afslutningsfest i børnehaven. Det var bare en super god dag.

Vi havde lavet 5 forskellige aktiviteter, så børnene roterede stuevis.

Et sted spillede vi på trommer sammen med vores Sudanesiske ven. Der blevet malet i ansigt, vilde dyr fra Afrika eller afrikanske krigere. Vi så Lille Nørd på DVD, det afsnit hvor de er på Elefant børnehjem i Nairobi. Vi læste en bog om to børn, der flytter til Afrika. Og endelig havde vi en afrikansk fodbold med, alvet ud af plastik og bananblade, som de spillede med i kælderen.

Til frokost havde de somaliske støttelærer i børnehaven lavet chapatier (afrikanske pandekager), samt vi havde pizza og frikadeller med.

Alt i alt havde vi en super hyggelig dag. Og jeg tror virkelig børnene havde en dejlig dag, hvilket jo er det vigtigste.

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post17