Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Dagens aktivitet!

NairobiPosted by Morten Heise Thursday, January 03 2008 22:12:18

Som nogle nok har opfanget har der været stor spænding omkring en annonceret stor-demonstration i dag af oppositionen.

Det gik dog efter omstændighederne ikke så galt. Jo der har da været mange kampe med sten og tåregas, men heldigvis ikke den store ødelæggelse, som vi har set i andre byer.

Når det er sagt er jeg spændt på at se hvad der er tilbage af Nairobis største slum når dette er ovre for det gik atter voldsomt til med brændte huse, kirke, skoler og butikker.

I dag var det Sydafrikanske Desmond Tutu’s forsøg på at mægle mellem præsidenten og oppositionen, men det lykkedes ikke ham at mødes med Præsidenten så det forsøg gik vist ikke så godt!

Nu har oppositionen så annonceret ny demonstration, på nogle medier i morgen andre på lørdag og sågar også nogle der siger på tirsdag! Det korte af det lange er at vi bestemt ikke har set det sidste, da regeringen stadigt har bandlyst alle demonstrationer. Det betyder også, at gaderne stadig er befolket af unge mænd, så man ved ikke helt, hvordan og hvorledes med at køre ud osv.

Og os? Mette ”hygger” sig hjemme med børnene, nok en uge mere da skolestart er udsat til 15 Jan, tror alle er ved at gå hinanden lidt på nerverne, men de kan jo ikke forlade huset som det er nu. Og jeg er på arbejde da jeg jo lige pt har rigeligt om ørene.

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post163