Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Så trækker vi vejret....

Forberedelse i DKPosted by Mette Heise Wednesday, May 30 2007 22:51:00

Pu ha, så er det vst tid til at tage en dyb indånding, for nøj hvor har de sidste dage været hektiske.

Men nu er alle vores ting sendt mod Kenya. Der var godt nok meget, så lige nu ved vi ikke om vi sender med luft eller skibsfragt. Ifgl. speditøren, så er der nu meget bedre forhold i Mombasa havn, så det skulle glide lidt nemmere med skibsfragt end forventet.

Huset er vist nok solgt. Vi har i hvert fald skrevet under på en salgsaftale idag, køber gør det så imorgen. Det er bare fedt hvis det er på plads inden vi rejser.

Bilen er solgt, dvs. det var jo nærmest en foræring....Men vi har aldrig været dem der har haft mest held med bilhandler.....

Nu er der så kun 36 timer tilbage i Aalborg inden vi drager med Kbh. Jeg skal til et MS møde derovre og Morten skal underholde børnene i et par dage. Så har han også tid til at besøge og sige farvel til dele af hans familie.

Søndag går turen så til kastrup, hvorfra vi flyver via London til Nairobi. Det er noget uvirkeligt, at det pludselig er så tæt på. Jeg glæder mig til de sidste dage i Kbh, der har vi ingen løse ender og praktiske gøremål, som vi har haft her i Aalborg. Så der kan vi bare nyde Danmark.

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post14