Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Nu pakker vi sammen...

Forberedelse i DKPosted by Mette Heise Friday, May 18 2007 13:33:52

Pu ha, nu er det store pakkeshow startet! Vi sender alle vores ting med luftfragt. Vi havde godt nok overvejet at sende det i en container, men fik at vide, at vi skulle forvente mindst 3 måneders levering. Det ville tage 4 uger at komme til Mobassa, kystbyen i Kenya, og så skulle vi så regne med 2 mdr. at få det de sidste 500 km til Nairobi pga. af kø i havnen, told osv. Med luftfragt er det fremme i løbet af 1 uge.

Vi har jo prøvet at pakke op og ned før, men alligevel bliver jeg hver gang imponeret over, hvor meget Morten kan få stoppet ind i kasserne. Jeg mener seriøst, at der ikke findes noget spildplads i kasserne. Indtil nu har Morten bygget en enkelt kasse på 4 kubik meter, hvor der bla. nu er sofa, trampolin, sofa bord, metal skænk, 2 børne høje senge, reoler, bordfodbold samt en mængde legetøj. Sofaen er hul inden i, så selvfølgelig er det nu stoppet ud med spil og legetøj smiley Det ene billede er sofaen fra bunden af.

Huset ligner noget der er løgn, og for ungerne forsvinder der hele tiden mere og mere, som de ellers lige syntes de ville lege med.

Jeg synes godt jeg kan mærke på Frida og Rasmus nu, at det er ved at blive virkelighed, at vi skal afsted. De har en kortere lunte, og kommer meget nemme op og skændes indbyrdes og græder for mindre ting. Heldigvis kan de gå i deres børnehave indtil dagen før end vi tager fra Aalborg, det er godt for dem, at de trods alt kan bibeholde en smule strukter.

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post10