Familien Heise

Familien Heise

Familien Heise i udlandet.

Denne blog er vores livlinie til familie og venner. Den blev oprindelig lavet da vi rejste til Kenya i 2007. Nu lever den videre og kommer til at berette om stort og småt om vores liv i Accra, Ghana. Den dække 3 år fra Bangladesh samt 2½ fra Kenya. Den kvikke læser vi opdage et hul i tidslinjen, som dækker 8-10 måneders ophold i Danmark fra Oktober 2009 til August 2010.

Fælles fødselsdag

DanmarkPosted by Mette Heise Saturday, August 16 2008 21:17:57

Lørdag holdt vi fælles fødselsdag for alle tre børn. Og Morten blev mere og mere træt med antallet af gaver der dukkede op, gaver der skal være plads til i kufferten til Kenya..... Detaljen er faktisk at vi har en okay luggage allowance, problemet er at det skal fragtes til Hamburg i vores lejet bil incl os.....

Blog ImageBlog ImageBlog Image

Tilbage til fødselsdagen, hvor vi var heldig med vejret, så vi kunne sidde udenfor, kun forstyrret af 30-40 myg! Mærkelig de ikke fattede, at vi slog dem ihjel hver gang vi fik chancen...kunne de ikke se deres døde venner......

Blog Image

Vi havde en dejlig dag med frokost og kagemand. Ungerne hyggede sig, der blev spillet Wii blandt tøserne.

Blog Image

Et par stykker var dybt optaget af en håndbold kamp, hvor Danmark desværre kun spillede uafgjort.

Blog Image

Og en enkelt var meget træt.....Hun siger det er fordi hun har arbejdet 80 timer sidste uge, andre vil mene det har noget at gøre med hvor meget alkohol der blev indtaget aftenen før.......

Blog Image

Her til aften er vi gået i gang med at pakke, bare sådan for at få et overblik over, hvor meget der egentlig skal være plads til. Vi har gjort det før, men indrømmet, det bliver vist en anelse klemt i bilen til Hamburg......

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post311

Frida 7 år

DanmarkPosted by Mette Heise Saturday, August 16 2008 21:12:46

Så blev det Frida’s 7 år fødselsdag. Den blev fejret onsdag i Aalborg. Hun havde sagt, at hun ikke ville have gaverne på sengen. Derimod ville hun gerne om vi kunne gemme dem nede i stuen så hun skulle finde dem ! Så det gjorde vi J

Høsten var stor herunder tøj, tegne og male ting, Grease DVD og ikke mindst High School Musical til Wii, på CD, plakat og sågar underbukser.

Dagen blev bl.a. brugt i Stor Centret, da børnene et par dage forinden havde fået penge i gave fra Oldemor i Kbh. Og de skulle jo have ben at gå på.

Til aftens mad fik vi stegt flæsk og persillesovs, Fridas valg. Og hvis ikke vi var mætte nok, så sluttede vi af med en omgang pandekager med is! Frida havde også fået en børnekogebog, så det var selvfølgelig hende der vendte pandekager. Og bedrevidende forklarede Moster Sofie, at man altså ikke må lave hul i boblerne når man laver pandekager.

Blog Image

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post310

Fødselsdag hos farmor

DanmarkPosted by Mette Heise Saturday, August 16 2008 21:10:49

Inden afrejse fra Kbh var det tid til en tur forbi farmor, hvor der blev delt fødselsdagsgaver ud. Og at dømme fra billeder så var de meget glad for gaverne. Frida fik en ny badedragt og en dagbog, Rasmus en Lego Flyver, som han længe gerne har ville have og Maya fik nye puslespil.

Blog ImageBlog Image

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post309

Film af regn

DanmarkPosted by Mette Heise Monday, August 11 2008 00:06:07

Her er så lige en lille film fra vores regnvejr forleden. Kan ikke få lov til at rette i det gamle dokument og ligge link ind, så må lave et nyt indlæg.

Beklager.

http://www.youtube.com/watch?v=aL1M_qw5OF4

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post308

90 års fødselsdag

DanmarkPosted by Mette Heise Sunday, August 10 2008 23:37:20

I dag søndag har hele familien fejret oldemors 90 år fødselsdag, som godt nok var i Februar, men hun ville først fejre den, når vi var hjemme og kunne være med, hvilket jo var dejligt. Der er ved at være mange børn i familien, så der var bare fuld tryk på, hvilket er støjende men også livsbekræftende.

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post307

Helium balloner

DanmarkPosted by Mette Heise Sunday, August 10 2008 23:28:50

Lørdag var vi hos Onkel Peter, hvor Morten og Peter viste ungerne hvad man ikke må gøre med Helium balloner.....

http://www.youtube.com/watch?v=ZF4R4FmBMr0

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post305

Listetræf

DanmarkPosted by Mette Heise Sunday, August 10 2008 23:28:17

Her i ugen har vi været til liste træf med en masse familier, som alle har det til fælles, at de har et dansk islæt og bor eller har boet udenfor DK.

Det er en helt fantastisk internet liste jeg er med på, hvor vi så skulle mødes.

Super sjovt, og både forældre og børn nød det.

Blog Image

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post304

En tur til Kbh

DanmarkPosted by Mette Heise Sunday, August 10 2008 23:26:01

Så er Morten endelig kommet til Danmark, og vi var alle nede og hente ham i Hamburg og køre til Kbh. Det gjorde vi via færge fra Puttgarden til Rødby, med et smut forbi Nykøbing Falster, hvor Morten ville vise ungerne deres afdøde farfars gamle hus. Var bare den detalje, at både Rasmus og Maya snork sov da vi kom dertil, men for Morten var det en tur ned af Memory Lane.

Vi har også været forbi vores gamle hus i Søborg, dvs. Der hvor det engang stod, for nu står der et helt nyt hus. Det føles da lidt underligt, men kunne ikke lade være med at grine af, at de har bygget et nyt hus, men vores gode gamle skurvogn står stadig i haven.

Fredag var vi turister i Kbh. Først med s-tog og metro ind til Kbh. Ungerne elskede det. Derefter på National Museum hvor de bla. har en børne udstilling. Det er gratis at komme ind og kan varmt anbefales. Der er også en permanent udstilling om DK op gennem tiden, fascinerende at se lighedstegn mellem det gamle DK og hvad vi ser i Kenya lige nu i form af kultur, udsmykning osv.

Blog Image

Da vi skulle derfra regnede det helt vildt. Så vi fik fat i sorte affalds poser, som vi forsøgte at bruge som regnfrakker, men det gik ikke specielt godt, fortæller nok bare om, hvor voldsom regnen var. Men ungerne syntes det var mega sjovt, og formentlig dagens højdepunkt.Blog Image

  • Comments(0)//www.familienheise.dk/#post303
Next »